Pareri credit Revolut – o solutie pentru cei cu istoric negativ?

Daca aveti aplicatia Revolut instalata, cu siguranta ati descoperit in Meniu si pagina care face referire la Creditul de Nevoi Personale de la Revolut.

Revolut ofera credite foarte mari, de pana la 200 000 Lei prin transfer bancar. Doar ca, Revolut, ca orice alta banca, face verificari in Biroul de Credit si la institutiile specializate astfel incat nu oricine poate intra in posesia unui credit la Revolut.

Revolut ne permite sa facem tranzactii internationale cu comisioane ce tind spre 0, iar rapiditatea cu care intra banii in contul celui caruia vrem sa trimitem fondurile, a facut sa fie Revolut atat de cunoscut in toata lumea.

Cei care au istoric negativ, care au credite neplatite sau nu au venituri, nu pot aplica la un imprumut de la Revolut. Fiindca Revolut face verificarea venitului la ANAF, cat si interogarea Biroului de Credit.

Cu toate acestea, Revolut ofera credite celor care au un scor de credit mic, dar un venit lunar mare si nu au alte credite in curs. Dar dobanda practicata este cu totul alta. Cei care au un scor FICO bun, beneficiaza de dobanda pana in 10%. Iar cei care au un Scor FICO mic, din pacate vor avea dobanzi mai mari.

Alte pareri credit Revolut

Exista grupuri de Facebook, cat si grupuri de Reddit unde se discuta despre creditele oferite de Revolut. Desi in reclama lor cu privire la credit, DAE nu depaseste 9%, in realitate DAE se modifica in dezavantajul solicitantului dupa ce se interogheaza baza de date ANAF.

Exista persoane multumite de dobanda de la Revolut, dar si persoane care incadreaza Revolut in urna IFN-urilor, practicand dobanzi destul de mari. Cu alte cuvinte, parerile despre creditul de nevoi personale de la Revolut sunt destul de impartite.

Creditul de la Revolut se aseamana creditelor bancare. Si vine exact cu aceleasi conditii, doar ca ai usurinta de a-l solicita prin aplicatia Revolut.

Dobanzile mari sunt atunci cand Scorul de Credit este mic.

Dobanzile sunt bune, de maxim 9%, atunci cand nu ai mai apelat la alte credite si ai un venit bun si stabil.

Acum, sa revenim la intrebarea initiala, accepta Revolut credite pentru cei cu istoric negativ?

Nu, Revolut nu ofera credite persoanelor cu istoric negativ, fiindca functioneaza precum o banca. Daca vreti credit cu istoric negativ, atunci vizitati prima pagina a site-ului nostru.

Lasă un comentariu